grijze muis of roze olifant

2.193.360 : ieder mens is uniek

2.193.360  : ieder mens is uniek

Hokjes.  Soms willen we wel bij een hokje horen, maar soms ook niet. Hokjes kiezen we graag zelf. En in onze hokjes willen we dan toch graag uniek zijn en gezien worden voor wie we zijn, wat we kunnen en waar we voor staan.

Het Oranje hokje
Als er een internationaal sportevenement is van de sport waar jij grote fan van bent, dan kies je partij. Als je fan bent van de Nederlandse sportploeg dan is een oranje kledingstuk of accessoire dé manier om te laten zien “bij welk hokje jij hoort”. Dan beleef je samen met alle andere fans van de Nederlandse ploeg alle spannende momenten en misschien wel de vreugde van de overwinning. Hokjes laten je ergens thuis voelen.

Ze vinden me raar, maar het went binnen 3 maanden
Zo’n 30 jaar geleden ontmoette ik een bijzondere collega, Gilbert. Het was op zijn zachtst gezegd een nog al overrompelende ontmoeting. Als Gilbert binnenkwam, dan kwam die ook binnen. Bam. Een heel hoog energie niveau, overal een duidelijke mening over, een supersnelle en intelligente denker, met veel humor en enorm welbespraakt.

Ik herinner me nog levendig het eerste gesprek: hoi, ik ben Gilbert, de meeste mensen schrikken ervan als ze me ontmoeten en vinden het dan helemaal niks. Het kan zijn dat ik je het gevoel geef dat ik hier de tent overneem, maar ik ben nou eenmaal een beetje druk en een beetje veel. Maar mijn ervaring is dat na 3 maanden iedereen wel aan me gewend is en dat we dan prima kunnen samenwerken.

En het was precies zoals hij zei. Gilbert is één van de allerleukste collega’s geweest die ik ooit heb gehad, met een gouden hart en altijd samen op zoek naar wat het beste was voor de klant en hoe het beter kon. Met altijd positieve energie, oprechte interesse en de bereidheid om je nieuwe dingen te leren. Gilbert had de moed en de kracht om altijd volledig zichzelf en absoluut uniek te zijn.

ieder mens is uniek
Dat is het uitgangspunt van de Persoonlijke Kracht Methodiek. Dat ieder mens uniek is. Dat ieder mens krachtig is. Dat ieder mens een unieke kracht heeft. Die uniekheid willen we zichtbaar maken. Zodat we zien wat jou onderscheidend maakt, wat jou zo bijzonder en aantrekkelijk maakt en waarvoor we bij jou terecht kunnen. We houden er niet van om mensen in een hokje te stoppen. Als je bij een hokje wilt horen, mag je daar zelf voor kiezen. Wij vinden het belangrijk dat jij jij bent, en dat je dat onderscheidend durft te laten zien, zodat jij de mensen en dingen aantrekt die bij jou passen.

Uniekheid geeft de wereld kleur
Dat is het uitgangspunt van de Persoonlijke Kracht Methodiek. Om jouw uniekheid zichtbaar te maken, zodat jij de wereld kleur geeft. Diversiteit en uniekheid maken de wereld interessanter en mooier.  We stoppen je niet in een hokje. Als je bij een hokje wilt horen, mag je daar zelf voor kiezen. Wij vinden het belangrijk dat jij jij bent, en dat je dat durft te laten zien.

2.193.360 en meer
De Persoonlijke Kracht methodiek meet wat jou zo uniek maakt en nodigt uit om dit zichtbaar te maken. De Blauwdruk is de kern van deze methodiek.  De Blauwdruk bestaat uit jouw 4 grootste krachten, jouw 4 Powertypes. Een Powertype is een kleurpersoonlijkheid met unieke talenten en drijfveren. Het Persoonlijke Kracht Model bestaat uit 40 Powertypes. Als je daaraan gaat rekenen zijn er 40 * 39 * 38 * 37 verschillende mogelijkheden voor een blauwdruk. Dan kom je op 2.193.360 verschillende Blauwdrukken. Geen 7 types of 4 stijlen, maar 2.193.360 verschillende mogelijkheden voor een Blauwdruk. Omdat we je niet in een hokje willen stoppen, maar waarderen wat jou bijzonder maakt.

grijze muis of roze olifant
Grijze muis of Roze olifant
Wat maakt jou uniek? De eerste stap in de groei van ondernemerschap is het helder krijgen van je personal branding. Wie ben je, waar sta je voor en wat heb je te bieden. En alles is goed. Als je maar duidelijk bent. Wie ben jij? Een grijze muis, een roze olifant of ….?   Een grijze muis is klein, snel, flexibel, wendbaar en heeft nog veel meer mooie eigenschappen. Een roze olifant is opvallend, sterk, stevig en nog veel meer. We zijn zo nieuwsgierig naar wie jij bent in al je facetten.

Wil jij weten wat jou zo uniek maakt?
Vind jij dat het tijd wordt dat jij ook helemaal vol zelfvertrouwen jezelf mag zijn. Je plaats mag innemen en voor je waarde mag gaan staan?  Zou je wel eens willen meten en weten wat jou zo uniek maakt?  Doe dan de Powertest bij één van de gecertificeerde Persoonlijke Kracht Coaches.  Je vindt via deze link een coach die bij jou past.

Wil jij de unieke kracht van jouw klant meten en zichtbaar maken?
Ben jij coach of personal branding specialist die jouw klant helpt om onderscheidend zichtbaar te zijn?  En zou jij wel willen meten wat dat is en hoe je dat doet? Wil jij het beste voor je klant en snel en doeltreffend tot de kern komen, zodat je meer waarde levert, meer verdient en meer tijd overhoudt? Schrijf je dan in voor het gratis Webinar Blauwdruk voor Succes .

Wij gunnen het jou om volledig jezelf, uniek, onderscheidend en zichtbaar te zijn.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *