ONTMOET AN

Een krachtige ondernemer met een speels, gevoelig hart

Dit heeft de PK-Methodiek An persoonlijk gebracht:

De Persoonlijke Kracht Methodiek gaf mij een luchtig en kleurrijk hulpmiddel om een zwaar verleden los te laten. Op het moment dat ik de PK-Methodiek leerde kennen, stond ik op een heftig kantelmoment in mijn leven.

Nadat ik met glans slaagde voor de opleiding Kleur en Stijl, was ik klaar om de wereld te vertellen de kleuren te dragen die mooi bij je passen om je zelfvertrouwen te boosten. Bij mezelf maakte de praktijk me duidelijk dat ik zeer slecht in mijn vel zat. Ik kocht enkel zwart-wit tinten en vond mezelf amper in niets mooi. Mijn zelfvertrouwen was zeer ver zoek en dat was niet zomaar uiterlijk op te lossen.

Toen PK op mijn pad kwam, zat ik midden in een echtscheiding, mijn mama was net overleden en ik had het jaar voordien een heel zware depressie gehad. Levenslust en geluk was wat ik zocht en ik had zelf nooit kunnen denken dat de PK-methodiek me daar konden bij helpen.

Met een Blauwdruk met 4 kleuren in de aarde stond ik in 2017 grondig vast en met het kleurthema Blauw-Oranje was loslaten mijn grootste uitdaging. Door heel bewust te spelen met Oranje tinten, kon ik mijn verleden stelselmatig loslaten en helemaal weer bij mezelf komen. Nu heb ik een heel andere Blauwdruk.

Zelf zie ik hoe mijn eerste blauwdruk vooral mijn aangeleerde talenten vertegenwoordigde, terwijl mijn huidige blauwdruk vertelt wie ik echt ben. Vandaag draag ik nog wel zwart, wanneer ik zwart nodig heb. Ik durf nu te laten zien wie ik ben en ik gebruik de kleuren als dagelijkse houvast.

Ik ben Paars, Siena, Lavendel en Lila en zelf vind ik dit in kleuren zoveel leuker klinken dan de hoogsensitieve sensatiezoeker in psychologische termen. Weten hoe bijzonder je bent is ook zoveel belangrijker dan een label opgeplakt krijgen alsof het iets lastigs is.

Mijn kleuren benut ik om te balanceren en dat komt dagelijks goed van pas. Ik leef met 1 voet op het gas en 1 voet op de rem. Dat was ooit vermoeiend. Nu is het boeiend en kleurrijk. Ik voel me diep gelukkig wanneer mijn klanten stralend en zelfzeker bij me buiten wandelen, terwijl ze oorspronkelijk naar me toe kwamen omdat ze, net zoals ik, er weer willen staan!