ONTMOET MARLIES

Een moedige ondernemer met een intuïtief, innovatief hart

Dit heeft de PK-Methodiek Marlies persoonlijk gebracht:

De PK-Methodiek heeft ervoor gezorgd dat ik makkelijker mezelf kan zijn. Toen ik voor het eerst mijn Powerkleur Mint (de Ondernemende Innovator) ontdekte, wist ik niet goed wat ik ermee moest. Ik vond de kleur te licht en ik vroeg me af of ik wel zo creatief was. Totdat ik het besluit nam: ik ga Mint gewoon doen en dan zie ik wel wat ervan komt. Vanaf dat moment ging alles makkelijker.

Mint is verbindend, verhelderend en sfeergevoelig. Die kwaliteiten zorgden er in mijn werk als jurist voor dat ik het op mijn manier kon gaan doen: creatief en op gevoel. Als coach en stylist zette ik Mint onbewust al in. Jannie en Pauline hadden dat al lang gezien, maar ik had er iets langer voor nodig!

Na Mint kwam er ook ruimte voor de andere kleuren in mijn blauwdruk. Vooral lila (de Spirituele Dromer) zorgt dat ik nog meer op mijn intuïtie vertrouw, omdat ik door crème (de Zonnige Adviseur) weet dat het met mijn kennis wel goed zit. Alles is makkelijker geworden, het heeft me zelfvertrouwen gegeven en ook een extra impuls om mezelf nog meer te laten zien.

 in mijn kleding ben ik het zwart en de felle kleuren die ik graag draag, gaan combineren met de lichte luchtkleuren. Het brengt meer balans in mijn uiterlijk en het laat goed zien wie ik ben.