ONTMOET RIELLE

Een inspirerende ondernemer met een kunstzinnig hart

Dit heeft de PK-Methodiek Riëlle persoonlijk gebracht:

Toen ik mijn blauwdruk onder ogen zag, viel alles op z’n plaats: Mint – De Ondernemende Innovator-, Crème (De zonnige Adviseur), Lila (De Spirituele Dromer) en Turkoois (De Originele Ontwerper). Vooral mijn Balanskleur, Chocoladebruin (De Robuuste Grondlegger) heeft me veel geleerd. Al die plannen in mijn hoofd, hoe fijn is het als die ook worden uitgevoerd? De PK-Methodiek heeft me daarvan bewust gemaakt.

Als Coach ben ik verhelderend, opgewekt, bezield en fantasierijk. Ik ben me, door de PK-Methodiek, bewust geworden van mijn Verlangens. En dat die ook kunnen veranderen. Ik zet op dit moment bewust Zalm en Koraal in. Hierdoor geef ik wat meer ruimte aan lef, humor en levenslust en ben ik me meer bewust van wat ik wil bereiken met mijn Bedrijf Kameleon én met 99 Uitgevers.

Ik ben me beter bewust geworden van waar ik de focus zou willen leggen en zie daarvan na korte tijd al resultaat!! Ik ben me door de PK-Methodiek bewust geworden van wat er allemaal al is. Het PK-Rapport voelt als een erkenning en bevestiging van wie ik ten diepste ben. Mijn zelfvertrouwen is daardoor gegroeid en ik ga met plezier de toekomst tegemoet.