ONTMOET SARA

Een stijlvolle ondernemer met een sterk intuïtief hart

Dit heeft de PK-Methodiek Sara persoonlijk gebracht:

Wat de Power Kleuranalyse voor mij heeft betekent is echt enorm en onbeschrijfelijk. Je moet dit voelen. En daar ben ik flink mee bezig geweest (ondanks dat in mijn analyse uitkwam dat ik niet echt een voeler ben haha).

Mijn Powerkleur is Aubergine en hier herkende ik mezelf volledig in. Als stijlvolle raadgever, wat ik dus ook echt in hart en nieren ben, wil ik mezelf in een heerlijke goede stijl neerzetten voor een goede eerste indruk. Dit gaat mij van nature af.

Ik help mensen graag verder in het ontwikkelen van wie ze zijn en wat ze uitstralen. Wat wel één van mijn eigenschappen is en ik eigenlijk tot de kleuranalyse nog niet goed kon omarmen, was mijn denkpatronen. Ik ben een diepe denker en kan lang nadenken over iets, dat is Aubergine. Limegroen heeft mij geholpen om hier helderheid en frisheid in te brengen, zodat ik ook daadwerkelijk de ideeën die ik heb, omzet in actieve stappen.

Door Limegroen toe te passen ben ik enorm gegroeid als mens en ondernemer. Ik sta nu namelijk veel sneller in de actiestand. Daar ben ik echt heel blij om. Verder ben ik nog dagelijks bezig met de kleuren in mijn huidige kledingstijl. Ik vind het leuk om te zien hoe kleurrijker mijn eigen kast is geworden en dat kleur echt mijn grootste passie is geworden. Ik pas de PK-Methodiek in alles toe en vertel aan iedereen wat kleur betekent en in welk gevoelsmatig transformatieproces ze zitten door een bepaalde kleur die ze op dat moment aan hebben.

Ik heb alle kleuren ondertussen omarmt en ben er in mijn eigen helingsproces mee aan de slag gegaan. Zo ben ik na het aanleren van de PK-analyse actief aan de slag gegaan met smaragdgroen, omdat ik tijdens de analyse moest huilen om deze kleur. Ik begreep niet waarom totdat ik de betekenis van de kleur ervoer.

Smaragdgroen staat voor de vrijgevige vredestichter en geeft heel veel. In mijn verleden heb ik ontzettend veel kracht en liefde weggegeven aan anderen, omdat ik niet had geleerd hoe ik het mezelf kon geven. Daarin was disbalans ontstaan met het resultaat dat ik jarenlang depressief ben geweest en een burn-out heb gekregen. De kleur smaragdgroen had mij al gevonden in meubeltjes die ik steeds meer aan het verzamelen was in die kleur, maar nu draag ik het ook met liefde in mijn kleding en merk ik aan mezelf dat ik ook veel beter liefde en kracht aan mezelf kan geven en ontvangen.

Hierdoor is er balans in mijn systeem gekomen en kan ik ook heel makkelijk geven aan anderen.