Waarom ik ondernemer ben geworden – het verhaal van Veerle Raamdonck

Ondernemerschap geeft me de kans om te doen wat ik graag en goed doe en zorgt er voor dat ik zoveel mogelijk van mijn talenten kan inzetten

Ik kom uit een gezin waar er verwacht werd van de kinderen dat ze goed studeerden om een job te hebben later waar we onze boterham mee konden verdienen.

Ik heb van jong af aan iets gehad met kleur. Het is voor mij een absolute levensnoodzaak zoals eten, drinken en liefde… In mijn jeugdjaren knipte ik uit de modebladen van mijn moeder allerlei silhouetten en foto’s waarvan de kleuren mijn hart deden sneller gaan. Ieder bijzonder doosje, verpakking of flesje sprokkelde ik bij elkaar om er een setting van te maken die mijn oog streelde als ik in mijn kamer kwam….dat is nu nog steeds zo…

Kleur ontroert me en prikkelt al mijn zintuigen. De harmonie tussen kleuren boeit me mateloos en inspireert me telkens om nieuwe combinaties uit te proberen.

Mijn ouders stonden op mijn 18de echter niet achter het idee dat ik binnenhuisarchitecte wou worden, wat volgens hen eerder een hobby dan een job was. Daardoor vond ik niet de studies die me boeiden, maar kwam ik onverwacht terecht bij Laura Ashley, the leading brand in de jaren 90.

Toeval bestaat niet…Ik heb me opgewerkt , gezwoegd en met mijn ogen gestolen, geleerd zodat ik gedurende 16 jaar verscheidene management functies bekleed heb in het Luxe milieu o.a. bij Louis Vuitton, Cartier en Delvaux.

Op mijn 40 ste werd het tijd om zelf iets neer te zetten en anderen te inspireren en iets te laten leren zodat zij ook hun eigen weg konden vinden. PAZAZZ ( wat betekent pit, flair, animo ) was een feit. Ik gaf Imago-advies, workshops, voordrachten, trainingen en volleerde me in alles wat te maken had met de menselijke dimensie in customer service. Continu bijscholen is belangrijk voor me zodat ik steeds meer en beter mijn klanten op een professionele wijze kan raadgeven.

Een persoonlijke situatie heeft me in 2015 4 jaar op non-actief gezet, waardoor ik genoodzaakt was om terug als werknemer te gaan werken. Oh wat werd het me dat laatste jaar zo duidelijk o.a. dankzij Personal Power, waar mijn kracht en talent zat.

Dankzij Personal Power ben ik terug vol vertrouwen het ondernemerschap ingestapt omdat ik zo het beste van mezelf kan geven om anderen ook te laten kiezen voor zichzelf. Nu kom ik ook met mijn naam naar buiten omdat ik best trots ben op mijn eigen ontwikkeling en durf mezelf een expert te noemen op gebied van uitstraling. Ja, als je kleur in je uitstraling wenst, moet je bij mij zijn. Ik ga er voor en jij?

1 antwoord
  1. Nellinda
    Nellinda zegt:

    Wat mooi dat je al zo jong gegrepen bent door kleur. Bijzonder dat je bij Laura Ashley terecht bent gekomen.
    En leuk dat je weer terug bent en nu sterker dan ooit. Succes met je mooie missie in deze wereld.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *