Wat de Persoonlijke Kracht Methodiek Colette brengt

Aan de hand van een 4-tal vragen vertelt Colette wat de Persoonlijke Kracht Methodiek haar heeft gebracht – persoonlijk én als PK-Coach.

1. Wat was je eigen, grootste persoonlijke inzicht van je eigen Blauwdruk?
Mijn grootste inzicht is het element waar ik hoog op scoor, namelijk lucht, in combi met de kleurfamilie. Voor mij is duidelijkheid heel erg belangrijk. Ik ben erg onderzoekend en altijd lerend en word heel blij van nieuwe inzichten, én zet die met groot enthousiasme in de wereld. Voor niet ‘lucht’types kan dat nogal imponerend overkomen en dat is vaak vertaald in ambitieus of dominant. Ik dacht aanvankelijk dat mijn element vuur was. Maar dat bleek juist heel erg laag te scoren. En zo ervaar ik dat van binnen ook. Ik voelde me dus vaak onbegrepen door anderen. Maar nu begrijp ik pas dat dat mijn luchtige manier van doen is die dingen duidelijk wil maken en daarmee positief inspireert. Ik vindt de combi tussen drijfveren en elementen geweldig. Mijn grootste persoonlijke ontdekking was dus de kracht van mijn element.

2. Wat is je mooiste klant ervaring met de Persoonlijke Kracht Methodiek?
De ervaring met mijn zus. Ik heb haar de Persoonlijke Kracht Test cadeau gedaan. We zijn heel verschillend en hebben elkaar door deze methodiek zo veel beter leren kennen. Er is nu inzicht in hoe het bij haar en bij mij werkt. En we zijn nu aanvullend, in plaats van tegengesteld. Er is verbinding, we voelen ons begrepen. We onderkennen waar elkaars talenten liggen. Kleur opent heel makkelijk. En omdat er een testresultaat ligt is er iets “objectiefs’. Jij hebt het als coach niet verzonnen, nee het komt uit de test en dat laten mensen toch makkelijker toe.

3. Wat is het mooiste resultaat dat jij een klant met deze methodiek hebt gegeven?
Het mooiste resultaat tot nu toe heb ik met een klant die turkoois als powerkleur heeft en die haar eigen creativiteit weer heeft ontdekt. Ze leefde meer haar balanskleur en zat zichzelf in de weg. Nu stroomt het weer. Dat uit zich in creatieve bezigheden die ze weer heeft opgepakt.

4. Hoe zet je de Persoonlijke Kracht Methodiek in voor jouw bedrijf en wat heeft je dat gebracht?
Daar ben ik nu hard mee bezig om dat vorm te geven. Mijn missie is om anderen te coachen thuis te komen bij jezelf. Veelal perfectionisten en mensen met onzekerheidsklachten of ze wel goed genoeg zijn. Onderzoek wie de ‘je’ is en ga naar binnen om te kijken wat daar leeft aan overtuigingen. Daarbij maak ik gebruik van de Persoonlijke Kracht Methodiek, NLP, systemisch werk, chakra’s, mindfulness, meditatie en energiewerk etc.

Veel succes Colette om alle perfectionisten te laten zien dat ze meer dan goed genoeg zijn!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *