Wat de Persoonlijke Kracht Methodiek Debby brengt

Wat de Persoonlijke Kracht Methodiek mij heeft gebracht
Mijn blauwdruk heeft mij een aantal belangrijke inzichten gegeven. De grootste is wel hoe ik de dingen moeiteloos doe. Ofwel welke elementen een belangrijke rol spelen in mijn leven. Lucht is mijn sterkste element, gevolgd door aarde. Ik inspireer graag mensen. Dit doe ik op een luchtige en vooral enthousiaste manier. Mijn aarde zorgt dat ik met beide benen op de grond blijf en vooral praktisch blijf.

In mijn blauwdruk zijn twee kleurfamilies vertegenwoordigd. Roze (liefde en zorgzaamheid) en paars (intuïtie en verbeelding). Dit zijn ook de kleuren die ik graag draag. Ik heb geleerd dat mijn zachtheid er mag zijn. Zachtheid naar mijzelf, maar ook naar de ander toe. Het tweede punt is dat ik op mijn gevoel mag vertrouwen. Ik ben erg gevoelig en voel al snel dat er nog wat speelt bij de ander. Door hierop te vertrouwen en dit te benoemen mag dit er ook zijn. Pas dan komt er beweging. Mijn balanskleur antraciet zorgt ervoor dat ik mijzelf niet verlies in mijn grote liefde voor de ander en zaken analytisch en praktisch kan bekijken.

Mijn mooiste klant ervaring met de Persoonlijke Kracht Methodiek
Bij elke klant waar ik de methodiek gebruik heb ik het gevoel dat ik ze een cadeau geef. Het voelt ook niet als werken, maar eerder als een groot feest van herkenning. De mooiste ervaring was bij iemand die helemaal niets leek te hebben met haar balanskleur (geel). Ze vond dat een te felle opzichtige kleur en ze gebruikte deze kleur nooit. Na wat doorvragen en vooral rondkijken bleek er toch veel geel in haar leven te zijn. Niet zo zeer in haar kleding, maar wel in haar bloemenkeuze (zonnebloemen) en in haar sleutelhanger en schoenen. Laatst kreeg ik nog een berichtje van haar dat ze nu veel meer geel gebruikte en echt het verschil merkte.

Mijn mooiste resultaat
Het mooiste resultaat dat ik heb bereikt is met een persoon die vooral de kwaliteiten van haar balanskleur inzette. Dit was enorm herkenbaar voor mijzelf omdat ik dit zelf ook heb gedaan. Er wringde iets bij haar en ze kon haar vinger er niet op leggen. Door juist meer de balans te zoeken tussen beide kwaliteiten stond ze veel sterker in haar schoenen en durfde ze weer naar haar gevoel te luisteren en hier ook naar te acteren.

Meer Veerkracht voor vrouwen met chronische pijn
Ik richt mij heel specifiek op vrouwen met chronische pijn om met meer veerkracht onafhankelijk in het leven te staan. Ik coach en inspireer ze door mijn professionele ervaring als coach te combineren met mijn eigen ervaringsdeskundigheid. Mijn praktijk is ontstaan uit een diep verlangen bij mijzelf om vrouwen met chronische pijn te leren weer aan het roer te gaan staan van hun eigen leven.Voordat ik zelf in aanraking kwam met de methodiek had ik mijn logo al laten maken. Mijn kracht en balanskleur zitten hier beiden in verwerkt. Deze kleuren gebruik ik ook in mijn uitstraling naar buiten toe.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *