Wat de Persoonlijke Kracht Methodiek mij gebracht heeft – het verhaal van Madelinde

Wat de Persoonlijke Kracht Methodiek mij heeft gebracht.
Voor mij was het een eyeopener én een feest van herkenning toen ik mijn Blauwdruk-rapport las. Mijn 4 hoogst scorende kleuren zijn: Turkoois – Lavendel – Olijfgroen – Bordeaux. Ik sta het meest in mijn Kracht als ik ‘spot on’ iets moet oplossen of aanpakken.

Op een flexibele, empathische, intuïtieve manier inspelen op wat er op dat moment nodig is. Een echt mensenmens en een elegante levensgenieter. Deze eigenschappen zijn een korte vertaling van mijn 4 Blauwdruk-kleuren.

Ik hou van de taal van kleur en het effect ervan dus ik was wel nieuwsgierig naar de PK Methodiek.
Voor mij werd het een bevestiging dat het werk dat ik doe zó enorm goed bij mij past. Het bevestigde ook mijn verlangen om verdieping in mijn werk aan te brengen. De methode gaf woorden aan wat ik vaak onbewust/intuïtief voel en doe. Dit gaf mij zelfvertrouwen en een zetje in de goede richting om door te gaan met wat ik het liefste doe. Zo ontwikkel ik me verder.

Mijn grootste inzicht was dat ik op al mijn 4 kleurfamilies het element Water scoor, dus 4x !
Toen begreep ik waarom het voor mij soms lastig kiezen is en in kringetjes draai, te flexibel met situaties omga, veel aan anderen geef en daardoor mezelf dan onbewust op de tweede plek zet. Nu ik dat weet, zet ik bewust wat vaker mijn balanskleur Kastanjebruin in voor een betere focus. Keuzes maken én in actie te komen. En het mooie is, het werkt écht!

Mijn mooiste klantervaring met de Persoonlijke Kracht Methodiek
Eigenlijk zijn al mijn klanten blij verrast hoe treffend zij zichzelf herkennen in de PK methodiek. Dat geeft zelfvertrouwen. Zeker als de nadruk op hun positieve, mooie, unieke eigenschappen ligt. Het leert ze ook hun valkuilen en uitdagingen te herkennen. Het geeft inzichten die ze af en toe waren vergeten, maar ook nieuwe. Met praktische tips om hun eigen kracht kleurrijk zichtbaar te maken.

Mijn mooiste resultaat
Als vrouwen na borstkanker zichzelf weer omarmen en de verbinding met zichzelf weer vinden. Vaak is hun zoektocht en wens: meer zelfvertrouwen, eigenwaarde en een betere energieverdeling.

Mijn eigen ervaring is dat de verwerking en je leven weer op de rit krijgen, pas begint als je klaar bent met het behandeltraject. En het is ook fijn om dit met gelijkgestemden te delen. Zij begrijpen elkaar als geen ander en hebben aan een half woord of blik genoeg.

Als Persoonlijke Kracht coach en ervaringsdeskundige begeleid & inspireer ik vrouwen die na borstkanker toe zijn aan een volgende stap. Vrouwen die van het leven houden en met een positieve blik kijken naar wat er wél is – voor verbinding met zichzelf, zelfvertrouwen, een betere energieverdeling, rust, vitaliteit & krachtig in het leven staan!

Daarom ben ik nu bezig met de ontwikkeling van een 4 maanden programma en ik denk erover om dat programma ‘Levenslust’ te noemen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *